Kanceláře

Szyperská Office Center

Poznaň

19 195 m²

Sedmipodlažní objekt s přibližně 19.000 m2 pronajímatelné plochy a panoramatickým výhledem na řeku Wartu je první zahraniční nemovitostí v majetku fondu. Budova leží v přímé blízkosti samotného centra Poznaně s vynikající dopravní dostupností. Stavba je řešena s vnitřním atriem, umožňující dostatečné prosvětlení všech kancelářských a obchodních ploch. Objekt nabízí pro své nájemce také reprezentativní recepci, terasy ve vyšších patech nebo podzemní parking. Kancelářská budova je kompletně pronajatá kvalitním mezinárodním i polským společnostem. Mezi významné nájemce patří Volkswagen, Alior Bank nebo Mirantis, ale i státní instituce zastoupené například místním úřadem práce.

Poznaň, s celkovým počtem více než půl miliónu obyvatel, je díky své poloze mezi Varšavou a Berlínem jedním z hlavních dopravních a obchodních uzlů Polska a zároveň jedním z hlavních akademických a kulturních center.

Základní informace

Nemovitostní společnost

Szyperska sp. z o.o.

Počet nemovitostí

1

Typ nemovitosti

Kanceláře

Lokalita

Poznaň, Polsko

Plocha k pronájmu

19 195 m²

Významní nájemci

WUP - úřad práce, Alior Bank, Volkswagen, Sad Okregowy - okresní soud, Sollers

Akvizice fondem

březen 2021

Street view

zde

Další nemovitosti

Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus

Galerie Butovice

Galerie Butovice

Výrobně-logistický areál ADIENT

Výrobně-logistický areál ADIENT

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.