Karla Engliše 4

Nemovitost na pražském Smíchově v ulici Karla Engliše 4 je šestipatrová moderní kancelářská budova s podzemním parkovištěm. Její celková pronajímatelná podlahová plocha činí téměř 4 500 metrů čtverečních. Budova byla dokončena v roce 2006 a je charakteristická svou skleněnou fasádou. Lokalita Anděl, kde se budova nachází, patří mezi nejfrekventovanější v Praze a je snadno dostupná městskou hromadnou dopravou i autem. V okolí nemovitosti s výbornou občanskou vybaveností se nachází bezpočet restaurací, kaváren a obchodů nejen v rámci obchodního centra Nový Smíchov, ale i v jeho okolí. Mezi hlavní nájemce stavby, kterou INVESTIKA realitní fond koupil v červenci 2019, patří významné mezinárodní společnosti, včetně českého zastoupení dodavatele paletových systémů CHEP.

Webové stránky nemovitosti.

Základní informace
Nemovitostní společnost INVESTIKA KE4, s.r.o.
Počet nemovitostí 1
Typ nemovitosti Kanceláře
Lokalita Praha 5
Plocha k pronájmu 4  465 m²
Významní nájemci CHEP CZ, Kline CZ, Equity Capital, Boston Scientific
Akvizice fondem červenec 2019
Street view zde

Portfolio nemovitostí

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

Komplex dvou kancelářských budov Pekařská Office Park disponuje veškerými standardními požadavky na moderní kancelářské prostory a nachází se v atraktivní a vyhledávané komerční lokalitě v městské části Praha 5.

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

Portfolio tří logistických areálů v Jičíně, Liberci a Litomyšli je plně obsazeno výhradním nájemcem, kterým je významná logistická společnost C.S.Cargo

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

Jedná se celkem o deset nemovitostí, které se nacházejí v centrech regionálních měst napříč Českou republikou. Významnými nájemci portfolia jsou bankovní instituce s dlouhodobou nájemní smlouvu.

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

Moderní kancelářský komplex se nachází v Písku v těsné blízkosti největší průmyslové zóny v Jihočeském kraji. Budova prošla kompletní rekonstrukcí a nyní je také z části využívána jako datové centrum.

ZÁMEK MITROWICZ

ZÁMEK MITROWICZ

Zrestaurovaný barokní zámek s překrásným zrekonstruovaným areálem stojí nedalo břehu Lužnice.

MOLO LIPNO RESIDENCE

MOLO LIPNO RESIDENCE

Developerský projekt vyrostl na břehu Lipenské přehrady a čítá přes 90 luxusních bytů. Komplex je určený primárně k rekreaci, případně jako druhý domov pro náročnou klientelu.

Chci získat více informací