Grand Sea Villas

Soubor celkem čtyř citlivě zrenovovaných luxusních vil je součástí špičkového resortu Grand Sea Villas nacházejícího se v blízkosti chorvatských hranic se Slovinskem. Každá z budov, ležících jen pár metrů od pláže, nabízí dechberoucí výhledy na Jaderské moře a je plně vybavená včetně vlastního bazénu.

Pro INVESTIKA realitní fond jde o již druhou akvizici na Istrii. V létě 2022 v této turisty velmi vyhledávané lokalitě Chorvatska získal celkem čtyři hektary pozemků určených k developerské výstavbě .

Základní informace
Nemovitostní společnost REO Delta d.o.o.
Počet nemovitostí 4
Typ nemovitosti Soubor čtyř luxusních vil
Lokalita Istrie (Chorvatsko)
Plocha k pronájmu

Celkem 2684 m2 (2x 738 m2 + 2x 604 m2)

Akvizice fondem                                                        Prosinec 2022

Portfolio nemovitostí

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

Komplex dvou kancelářských budov Pekařská Office Park disponuje veškerými standardními požadavky na moderní kancelářské prostory a nachází se v atraktivní a vyhledávané komerční lokalitě v městské části Praha 5.

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

Portfolio tří logistických areálů v Jičíně, Liberci a Litomyšli je plně obsazeno výhradním nájemcem, kterým je významná logistická společnost C.S.Cargo

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

Jedná se celkem o deset nemovitostí, které se nacházejí v centrech regionálních měst napříč Českou republikou. Významnými nájemci portfolia jsou bankovní instituce s dlouhodobou nájemní smlouvu.

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

Moderní kancelářský komplex se nachází v Písku v těsné blízkosti největší průmyslové zóny v Jihočeském kraji. Budova prošla kompletní rekonstrukcí a nyní je také z části využívána jako datové centrum.

ZÁMEK MITROWICZ

ZÁMEK MITROWICZ

Zrestaurovaný barokní zámek s překrásným zrekonstruovaným areálem stojí nedalo břehu Lužnice.

MOLO LIPNO RESIDENCE

MOLO LIPNO RESIDENCE

Developerský projekt vyrostl na břehu Lipenské přehrady a čítá přes 90 luxusních bytů. Komplex je určený primárně k rekreaci, případně jako druhý domov pro náročnou klientelu.

Chci získat více informací