Kanceláře

Face2Face Business Campus

Katovice

47 206 m²

Dosud největší akvizice INVESTIKA realitního fondu v Polsku se kromě atraktivní polohy v centru Katovic – srdci druhé největší polské aglomerace se třemi miliony obyvatel – vyznačuje také mimořádnou architektonickou i konstrukční kvalitou obou budov a nejvyššími standardy udržitelnosti. Důraz na nízkou energetickou náročnost, šetrné nakládání s vodou i propracovaný systém odpadového hospodářství tvoří základ certifikace udržitelnosti BREEAM Excellent, kterou areál disponuje.

Udržitelný přístup se odráží nejen v interiérech obou budov a ve využitích technologiích, ale podtrhuje ho také unikátní nádvoří se společnými zelenými zónami. Ty zahrnují basketbalové hřiště, odpočinkovou část s lavičkami a lehátky či okrasné květinové záhony. Komplex dále disponuje nabíjecími stanicemi pro elektromobily i zázemím pro zaměstnance využívající cyklodopravu.

Základní informace

Nemovitostní společnost

Huramitell Investments Sp. z.o.o.

Počet nemovitostí

2

Typ nemovitosti

Kanceláře

Lokalita

Katovice, Polsko

Plocha k pronájmu

47 206 m²

Významní nájemci           

Deloitte, Orange, Honeywell, Capgemini, DAZN, Medicover, Stats Perform

Akvizice fondem               

Prosinec 2022

Street view                 

zde

Další nemovitosti

Galerie Butovice

Galerie Butovice

Výrobně-logistický areál ADIENT

Výrobně-logistický areál ADIENT

C.S.Cargo

C.S.Cargo

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.