Bohemia Real Estate

Deset nemovitostí nacházejících se v centrech krajských a okresních měst napříč Českou republikou koupil INVESTIKA realitní fond v červenci 2017. Desátá akvizice v podobě objektu ve Strakonicích přibyla v květnu 2019. Budovy, které nabízí převážně komerční prostory, ale též byty k pronájmu, se nachází v Benešově, Boskovicích, Frýdku-Místku, Chrudimi, Liberci, Mladé Boleslavi, Moravské Třebové, Nymburce, Sokolově a Strakonicích. Společná užitná plocha všech budov činí přes 11 000 m2. Hlavním nájemcem portfolia je ČSOB. Mezi další nájemce patří Dr. Max a Česká spořitelna.

Webové stránky nemovitostí.

Základní informace
Typ nemovitosti 10 administrativních budov
Velikost cca 11.000 m²
Hlavní nájemci ČSOB, Česká spořitelna, Dr. Max
Akvizice fondem červenec 2017 až květen 2019

Portfolio nemovitostí

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

PEKAŘSKÁ OFFICE PARK

Komplex dvou kancelářských budov Pekařská Office Park disponuje veškerými standardními požadavky na moderní kancelářské prostory a nachází se v atraktivní a vyhledávané komerční lokalitě v městské části Praha 5.

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

INDUSTRIÁLNÍ AREÁLY C.S.CARGO

Portfolio tří logistických areálů v Jičíně, Liberci a Litomyšli je plně obsazeno výhradním nájemcem, kterým je významná logistická společnost C.S.Cargo

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

PORTFOLIO BANKOVNÍCH DOMŮ

Jedná se celkem o deset nemovitostí, které se nacházejí v centrech regionálních měst napříč Českou republikou. Významnými nájemci portfolia jsou bankovní instituce s dlouhodobou nájemní smlouvu.

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

DATOVÉ A BUSINESS CENTRUM

Moderní kancelářský komplex se nachází v Písku v těsné blízkosti největší průmyslové zóny v Jihočeském kraji. Budova prošla kompletní rekonstrukcí a nyní je také z části využívána jako datové centrum.

ZÁMEK MITROWICZ

ZÁMEK MITROWICZ

Zrestaurovaný barokní zámek s překrásným zrekonstruovaným areálem stojí nedalo břehu Lužnice.

MOLO LIPNO RESIDENCE

MOLO LIPNO RESIDENCE

Developerský projekt vyrostl na břehu Lipenské přehrady a čítá přes 90 luxusních bytů. Komplex je určený primárně k rekreaci, případně jako druhý domov pro náročnou klientelu.

Chci získat více informací