Bohemia Real Estate

Deset nemovitostí nacházejících se v centrech krajských a okresních měst napříč Českou republikou koupil INVESTIKA realitní fond v červenci 2017. Desátá akvizice v podobě objektu ve Strakonicích přibyla v květnu 2019. Budovy, které nabízí převážně komerční prostory, ale též byty k pronájmu, se nachází v Benešově, Boskovicích, Frýdku-Místku, Chrudimi, Liberci, Mladé Boleslavi, Moravské Třebové, Nymburce, Sokolově a Strakonicích. Společná užitná plocha všech budov činí přes 11 000 m2. Hlavním nájemcem portfolia je ČSOB. Mezi další nájemce patří Dr. Max a Česká spořitelna.

Webové stránky nemovitostí.

Základní informace
Typ nemovitosti 10 administrativních budov
Velikost cca 11.000 m²
Hlavní nájemci ČSOB, Česká spořitelna, Dr. Max
Akvizice fondem červenec 2017 až květen 2019

Portfolio nemovitostí

SZYPERSKÁ

SZYPERSKÁ

Szyperska Office Center je první zahraniční budovou vlastněnou fondem. Moderní sedmipodlažní kancelářský objekt s podzemním parkovištěm leží na břehu řeky Warty v bezprostřední blízkosti centra polské Poznaně.

GALERIE BUTOVICE

GALERIE BUTOVICE

Šesté největší obchodní centrum v Praze, které se nachází uprostřed dynamicky se rozrůstající residenční a kancelářské oblasti pražských Jinonic s výbornou dopravní dostupností v bezprostřední blízkosti stanice metra Nové Butovice.

AVENIR E

AVENIR E

Prémiová administrativní nemovitost Avenir E je samostatná budova, která je součástí komplexu Avenir Business Park. V roce 2008 nemovitost získala prestižní ocenění Best of Realty.

KARLA ENGLIŠE 4

KARLA ENGLIŠE 4

Šestipatrová moderní kancelářská budova s podzemním parkingem je charakteristická svou skleněnou fasádou. Lokalita Praha Anděl, kde se budova nachází, disponuje výbornou občanskou vybaveností a snadnou dostupností.

HISTORICKÁ VILA U ZVONAŘKY

HISTORICKÁ VILA U ZVONAŘKY

Tato trofejní nemovitost je umístěna v tradiční rezidenční lokalitě na pražských Vinohradech. Jedná se o jednu z nejžádanější části hlavního města, jak pro rezidenční využití, tak pro exkluzivní kanceláře či pro reprezentativní sídlo společnosti.

BUSINESS CENTER BOHEMIA

BUSINESS CENTER BOHEMIA

Šestnácti patrová moderní kancelářská budova, místně známá jako "mrakodrap", je nejvyšší stavbou v celé Plzni. Jako jediná nemovitost v centru Plzně splňuje kritéria pro moderní kanceláře třídy „A“.

Chci získat více informací