Administrativní komplex Tensor

Areál dokončený v roce 2017 se skládá ze tří špičkových administrativních budov standardu A o celkové pronajímatelné ploše přes 20 tisíc metrů čtverečních. Vyznačuje se jak architektonickou kvalitou a certifikátem udržitelnosti BREEAM Excellent, tak vynikající polohou v administrativně-obchodní čtvrti polského města Gdyně. To spolu s Gdaňskem a Sopotami tvoří dynamicky se rozvíjející region Tricity, jenž je podle průzkumů v současnosti nejžádanějším místem pro život v Polsku. Zároveň se v perspektivní polské ekonomice jedná o jeden z pěti nejatraktivnějších regionů pro investory s mimořádným růstovým potenciálem do budoucna.

Základní informace
Nemovitostní společnost Tensor SE
Počet nemovitostí 1 (komplex 3 budov)
Typ nemovitosti Kanceláře
Lokalita Gdyně, Polsko
Plocha k pronájmu 20 074 m²
Významní nájemci Nordea Bank, Adva, Optical Networking, PPG
Akvizice fondem květen 2022
Street view zde

Portfolio nemovitostí

SERVISNÍ CENTRA MAN TRUCK & BUS

SERVISNÍ CENTRA MAN TRUCK & BUS

Soubor dvou značkových servisních center, který se nachází ve vynikajících lokalitách s přímým napojením na polskou dálniční síť, je plně obsazen výhradním nájemcem na základě dlouhodobé nájemní smlouvy.

PORTFOLIO TROFEJNÍCH REZIDENCÍ

PORTFOLIO TROFEJNÍCH REZIDENCÍ

Celkem tři rezidenční objekty v exkluzivních lokalitách. Kromě dvou nadstandardně zrekonstruovaných vil v Praze se jedná také o nemovitost na španělském ostrově Mallorca.

VÝROBNĚ-LOGISTICKÝ AREÁL ADIENT

VÝROBNĚ-LOGISTICKÝ AREÁL ADIENT

Nemovitost v atraktivní lokalitě, která je dlouhodobě obsazena stabilním nájemcem v podobě americké společnosti působící v oblasti automotive. Celý areál se vyznačuje vysokou úrovní použitých technologií.

ADMINISTRATIVNÍ KOMPLEX TENSOR

ADMINISTRATIVNÍ KOMPLEX TENSOR

Prvotřídní komplex v atraktivní obchodně-administrativní čtvrti polské Gdyně nabízí nájemcům kombinaci kancelářských prostor ve standardu A, architektonické kvality a udržitelnosti s certifikátem BREEAM Excellent.

OFFICE PARK ŁUŻYCKA

OFFICE PARK ŁUŻYCKA

Komplex celkem pěti administrativních budov s více než 27 tisíci metry čtverečními kvalitních kancelářských ploch se nachází v obchodně-administrativní čtvrti polského města Gdyně. Po administrativním areálu Tensor jde o již druhou akvizici INVESTIKA realitního fondu v této atraktivní lokalitě.

GRAND SEA VILLAS

GRAND SEA VILLAS

Soubor čtyř plně vybavených luxusních vil v přímořském resortu Grand Sea Villas na chorvatské Istrii představuje v portfoliu INVESTIKA realitního fondu prvek geografické diverzifikace do stabilního rezidenčního segmentu.

Chci získat více informací