Jsme česká investiční společnost, která rozumí vašim potřebám. Je nám jasné, že jen ve chvíli, kdy lidé rozumí tomu, co dělají, mohou dělat správná rozhodnutí. Dlouholeté zkušenosti ze světa investic a přehledné portfolio našich pěti hlavních investičních fondů vám otevírají cestu k snadnému a bezpečnému investování. Investujeme s vámi. Jsme INVESTIKA.

25,3 mld. CZK

fondový kapitál

pod správou

88 tis.

investorů

Připravte se na budoucnost

Sestavte si portfolio podle svých potřeb

Sestavte si investiční plán přesně na míru svým potřebám a cílům. U každého z našich fondů najdete jednoduchou charakteristiku, která vám pomůže v rozhodování. Pak už je jen na vás, jaké fondy zvolíte k cestě za finanční nezávislostí.

Dlouhodobý investiční produkt

Spoření na důchod, které se vyplatí

Zajistěte si aktivně prožitý důchod bez starostí o finance. Díky dlouhodobému investičnímu produktu (DIP) ušetříte na daních a využít můžete i příspěvek zaměstnavatele. Je jen na vás, do jakých investičních fondů budete investovat, jak často a v jaké výši. Nezapomeňte ale, že čím dříve začnete spořit, tím bohatší důchod si v budoucnu užijete!

Mobilní aplikace

Mějte své investice vždy pod palcem!

Stáhněte si aplikaci

Váháte?
Pomůže vám aplikace i specialisté

Na investování nemusíte být sami. Pokud chcete, aby vám s výběrem poradil specialista a nastavil vám vše na míru od A do Z, obraťte se na svého finančního poradce, nebo si ho najděte z řad s námi spolupracujících investičních zprostředkovatelů. Poradce spolu s vámi sestaví finanční plán, který plně zohlední vaši situaci, cíle i toleranci k riziku. Jestliže už víte, jakou investici hledáte, ale chtěli byste vidět černé na bílém, co vám do budoucna může přinést, pomůže vám naše mobilní aplikace INVESTIKA pod palcem.